ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απάντηση του Χασάν στα σενάρια

Ο Αιγύπτιος επιθετικός διέψευσε πως θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και να γυρίσει στην Μπράγκα
Η απάντηση του Χασάν στα σενάρια

Ο Αχμέντ Χασάν τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε μπλεγμένος σε σενάρια που τον ήθελαν να επιθυμεί να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο ίδιος τα διέψευσε όλα αυτά και τόνισε πως είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό.

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν μερικές ιστορίες στα ΜΜΕ που δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω ζητήσει να φύγω από την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος εδώ. Αν δεν ήταν ο τραυματισμός, που με πήγε πίσω, θα είχα περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου και θα είχα σημειώσει περισσότερα γκολ. Τώρα είμαι πανέτοιμος, κοιτάω μπροστά και με κίνητρο για τους επόμενους αγώνες», έγραψε σχετικά στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

Ο διεθνής επιθετικός ένιωσε την ανάγκη να δώσει μια απάντηση σε όλα αυτά που γράφονται. Αλλωστε, όπως έχει αναφέρει και το Sportime, ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει στην ομάδα.

Ο Χασάν έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους δύο επιθετικούς, τους Γκερέρο, Σολδάνο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον θέλει, αφού μπορεί να υπηρετήσει διαφορετικά συστήματα από τους άλλους δύο.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν αναφορές στα ΜΜΕ πως ζήτησε να φύγει και να γυρίσει στην Μπράγκα, αφού δεν υπολογίζεται.

Κάτι που βγήκε από μια συνέντευξη που έδωσε σε ΜΜΕ της Αιγύπτου και παραφράστηκαν κάποια λόγια του.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ποτέ δεν εξέφρασε την επιθυμία να «σπάσει» ο δανεισμός του από την Μπράγκα.

Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στην Πορτογαλία, τον έχει στα πλάνα του.

Άρης: Στο στόχαστρο ο Φετφατζίδης

Ολυμπιακός: Προχωράει με Ζιλ Ντίας

Επίσημο: Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απάντηση του Χασάν στα σενάρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!