ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον αθλητικό δικαστή της Euroleague για τον Δ. Γιαννακόπουλο

Προχώρησε σε επίσημη καταγγελία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η ΚΑΕ Ολυμπιακός
Καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον αθλητικό δικαστή της Euroleague για τον Δ. Γιαννακόπουλο

Τα λόγια της πράξη έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, που κατέθεσε επίσημη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της Euroleague για το συμβάν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Euroleague στο ΟΑΚΑ.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» προέβησαν στη συγκεκριμένη πράξη, προκειμένου όπως είχαν αναφέρει και στην προηγούμενη δήλωση τους, να τιμωρηθεί τόσο το «τριφύλλι», αλλά και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε επίσημη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας για την επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6 αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».

Ανακοίνωση των διαιτητών της Euroleague κατά του Δ. Γιαννακόπουλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον αθλητικό δικαστή της Euroleague για τον Δ. Γιαννακόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.