ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Τουπάν για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός μετράει παρουσίες και απουσίες. Στην προπόνηση του Σαββάτου (17/11) και ενόψει το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (18/11, 18:00) ο Αξέλ Τουπάν τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική. Ο Γάλλος γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Τούτη τη στιγμή η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Basket League λογίζεται...
Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Τουπάν για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός μετράει παρουσίες και απουσίες. Στην προπόνηση του Σαββάτου (17/11) και ενόψει το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (18/11, 18:00) ο Αξέλ Τουπάν τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο Γάλλος γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Τούτη τη στιγμή η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Basket League λογίζεται ως αμφίβολη.

Στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων», όπως συνηθίζουν πριν τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήταν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ολυμπιακός: Οι ασκήσεις αποφυγής του πανικού από τον Μπλατ και η ηρεμία του Σπανούλη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Τουπάν για το ντέρμπι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.