ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Αυτό που ψάχνει ο Μπλατ και τα δεδομένα για τον γκαρντ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ψάχνει. Και προσπαθεί να αισθανθεί το… κλικ. Τη σύνδεση με τον παίκτη που θα θεωρήσει πως θα «κουμπώσει» σε αυτό που έχει δημιουργήσει στον Πειραιά και σε αυτό που επιθυμεί να εξελίξει. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει βγει εδώ και αρκετές ημέρες στην αγορά, προκειμένου να προσθέσει άλλον έναν γκαρντ στο δυναμικό...
Αυτό που ψάχνει ο Μπλατ και τα δεδομένα για τον γκαρντ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ψάχνει. Και προσπαθεί να αισθανθεί το… κλικ. Τη σύνδεση με τον παίκτη που θα θεωρήσει πως θα «κουμπώσει» σε αυτό που έχει δημιουργήσει στον Πειραιά και σε αυτό που επιθυμεί να εξελίξει.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει βγει εδώ και αρκετές ημέρες στην αγορά, προκειμένου να προσθέσει άλλον έναν γκαρντ στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Με απώτερο σκοπό να ενισχύσει, ακόμη περισσότερο, την δημιουργία των «ερυθρόλευκων». Να βρει έναν παίκτη που θα… ξεκολλήσει την ομάδα στα δύσκολα και φυσικά θα μπορέσει να προσφέρει μπόλικες ασίστ. Ετσι ώστε να ενισχύσει τους Σπανούλη και Γουίλιαμς – Γκος, οι οποίοι μετρούν 106 ασίστ (59 και 47, αντίστοιχα) μία παραπάνω από τις μισές που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στη Euroleague.

Αυτή τη στιγμή ο Μπλατ δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει. Υπάρχει σχετική υπομονή, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να είναι 100% σίγουρος για την προσθήκη (και σε καμία περίπτωση αντικατάσταση) που θα κάνει.

Με έναν αστερίσκο, φυσικά. Ο Ολυμπιακός, όπως συνηθίζει, δεν πρόκειται να πληρώσει καμία υπεραξία.

Δεν πρόκειται να τσιγκουνευτεί τα χρήματα, αλλά δεν πρόκειται να τα σπαταλήσει για παράδειγμα στην περίπτωση του (όποιου) Μπραντ Γουαναμέικερ. Για τον οποίον, παρεμπιπτόντως – και επειδή συντηρείται το όνομά το – από τον Ολυμπιακό ανέφεραν πως έχει εγγυημένο συμβόλαιο στους Μπόστον Σέλτικς και δεν υπάρχει λόγος να εξετάσουν την περίπτωση του.

Θυμίζουμε πως την τελευταία φορά που οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει, ο Γουαναμέικερ (προτού αποκτηθεί από τη Νταρουσάφακα) είχε ζητήσει ετήσιο συμβόλαιο 1.200.000 ευρώ!!!

Όπως και να έχει, ο Μπλατ θα περιμένει. Και δείχνει ξεκάθαρος πως κατά τη διάρκεια της αναμονής έχει μικρύνει το ροτέισον στο ελάχιστο.

Εκτός ο Βασίλης Τολιόπουλος. Εκτός ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, από τη στιγμή που ο Ζακ ΛεΝτέι… κατέβηκε στο «τέσσερα». Περιορισμένος ο ρόλος του Βαγγέλη Μάντζαρη. Το ίδιο και αυτός του Γιώργου Μπόγρη. Όπως φυσικά είναι άγνωστες οι προθέσεις του για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος μόλις επέστρεψε από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Βγάλτε  όλους αυτούς και σας μένουν 9 παίκτες για να τραβήξουν το… κουπί: Σπανούλης, Πρίντεζης, Γουίλιαμς – Γκος, ΛεΝτέι, Τίμα, Στρέλνιεκς, Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου και Τουπάν.

Συν τον γκαρντ που θα αποκτηθεί, 10 παίκτες. Για να βγάλουν τη σεζόν και οι υπόλοιποι θα αποτελούν λύσεις λίγω λεπτών…

Παναθηναϊκός: Με την άμυνα στους 80 πόντους δεν υπάρχουν ελπίδες (chart)

Το χαμένο πρώτο ημίχρονο, ο «εγκλωβισμένος» Μπλατ και η… προσθήκες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτό που ψάχνει ο Μπλατ και τα δεδομένα για τον γκαρντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.