ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Αισιόδοξα μηνύματα για Καμαρά

Ο Αλχασάν Καμαρά δείχνει να προλαβαίνει τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ – Σίγουρα εκτός θα μείνουν οι Έρικσον, Πάουλο και Μοράρ
Παναιτωλικός: Αισιόδοξα μηνύματα για Καμαρά

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά τουλάχιστον όλα δείχνουν ότι θα υπολογίζεται ο Αλχασάν Καμαρά.

Ο Αλχασάν Καμαρά δείχνει ότι θα ξεπεράσει την τενοντίτιδα στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσε και έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνηση της Τετάρτης (7/11).

Ωστόσο η συμμετοχή του ή όχι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση, αφού αν την βγάλει χωρίς καμία ενόχληση, τότε θα είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Αντίθετα, τα προβλήματα με τους Σεμπάστιαν Έρικσον, Μάρκος Πάουλο και Βλαντ Μοράρ παραμένουν. Κανείς εκ των τριών δεν θα ρισκάρει, αφού μία ενδεχόμενη υποτροπή θα τους αφήσει εκτός για μεγάλο διάστημα.

Αν δεν προκύψει κάποια συγκλονιστική ανατροπή θα είναι διαθέσιμοι μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και συγκεκριμένα για τον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Δέλλας: «Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τα δώρα μας»

Επιβλητικός ο Πανιώνιος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός: Αισιόδοξα μηνύματα για Καμαρά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.