ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: «Θέλουμε σεβασμό από τους διαιτητές»

Ο Τραϊανός Δέλλας χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ μίλησε και για τους διαιτητές
Δέλλας: «Θέλουμε σεβασμό από τους διαιτητές»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά».

Επίσης, ο προπονητής του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στη δήλωσή του, ζητώντας περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Από την στιγμή που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, λειτουργήσαμε καλά τακτικά, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μας πιέσει, δώσαμε εντολή να κλειστούν οι χώροι ειδικά από τα πλάγια. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ απειλητικός από τις πολλές στατιστικές φάσεις, ανταπεξήλθαμε καλά και σε αυτό το κομμάτι. Η στιγμή του γκολ έτσι έριξε λίγο την ψυχολογία των παικτών μου, πολύ γρήγορα δεχτήκαμε και το 2ο γκολ, παρόλα αυτά, αντιδράσαμε, πετύχαμε το γκολ αλλά δυστυχώς ήταν αργά για εμάς, ώστε να προβληματίσουμε ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ.

Θα κρατήσω όμως την μεγάλη προσπάθεια των παικτών μου, πάνω στο πλάνο μας και με αυτό θα δουλέψουμε στην διακοπή ώστε να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα ματς που έχουμε. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια θεωρώ και όπως είπα και πριν, θα ήθελα γενικά, σαν μια γενικότητα, έναν περισσότερο σεβασμό στην προσπάθεια των παικτών μου από τους διαιτητές, χωρίς αυτό να είναι μομφή κατά του ΠΑΟΚ».

Πρόσθεσε πως: «Το δικό μας πλάνο δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει από τα πλάγια πάρα πολύ και από εκεί θεωρώ ότι δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Λειτουργήσαμε καλά σε αυτό το κομμάτι μέχρι να δεχτούμε το γκολ, όσον αφορά τις απουσίες, ποτέ δεν έχω παραπονεθεί, ποτέ δεν με ενδιαφέρουν ποιοι λείπουν. Είχα πει από πριν στα παιδιά, την ιστορία την γράφουν οι παρόντες, όποιοι είναι διαθέσιμοι, με αυτούς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, και θα δούμε τι θα βγει…».

Για την δήλωση που έκανε, ζητώντας σεβασμό από τους ρέφερι: «Το είπα χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του ΠΑΟΚ. Απλά κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο που μπορεί εσείς να μην τα καταλαβαίνετε αλλά επειδή έχουμε παίξει ποδόσφαιρο, μπορούμε να καταλάβουμε. Περισσότερο σεβασμό, τίποτα παραπάνω, δεν ζητάω κάτι άλλο. Νομίζω ότι δεν είναι κάτι που κοστίζει. Δεν μπαίνω στην διαδικασία, δεν θέλω να παρερμηνευτούν τα λόγια μου, δεν μου είπε κανείς τίποτα, αυτό που ζητάω είναι αυτό που είπα τώρα. Περισσότερο σεβασμό, τίποτα άλλο. Δεν ζητάμε σφυρίγματα υπέρ μας, ούτε τίποτα, σεβασμό. Για όλες τις ομάδες, δεν αφορά μόνο τον Παναιτωλικό. Μην το πλατιάσουμε το θέμα, το λέω και πάλι, δεν έχει καμιά σχέση ο ΠΑΟΚ, δεν είναι μομφή για τον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ξέραμε ποια είναι τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ και ποια τα αδύνατα του σημεία. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται στα δυνατά σημεία, όπως είπα και πριν, για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, ποιοτική, έχει τρομερά άκρα, άσχετα αν έλειπαν σήμερα οι Μάτος – Βιεϊρίνια, που νομίζω είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς δεν απειληθήκαμε από τις στατιστικές φάσεις, όμως από τα πλάγια μας προβλημάτισαν και πριν το ματς και από εκεί ήρθε και το γκολ. Ποτέ δεν έχω στην φιλοσοφία μου να είμαι καταστροφικός στο παιχνίδι του αντιπάλου, πάντα προσπαθώ μέσα από τα προτερήματα και τις αδυναμίες του αντιπάλου να μπορέσω μέσα από την ομάδα μου να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και ειδικά σε μια τέτοια έδρα με έναν τέτοιο ποιοτικό αντίπαλο».

Τέλος υπογράμμισε οτι: «Είπα και πριν, αναλογιζόμενος και τα προηγούμενα ματς, η προσπάθεια πάνω στην στρατηγική μας σε μεγάλο βαθμό βγήκε, δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί και καμιά ήττα δεν με ικανοποιεί. Παρόλα αυτά πρέπει να την αποδεχτούμε, να δουλέψουμε πάνω στα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση. Η διακοπή μας δίνει αυτή την δυνατότητα και αν έχουμε αυτό το χαρακτήρα και αυτή τη διάθεση σε κάθε παιχνίδι νομίζω η ομάδα θα είναι μόνο κερδισμένη. Είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουν και οι ίδιοι οι παίκτες».

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1: Στην Ελλάδα δεν έχει στάση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δέλλας: «Θέλουμε σεβασμό από τους διαιτητές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.