ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Γιαννακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λευκή πετσέτα» (vid)

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας του
Γιαννακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λευκή πετσέτα» (vid)

Μπορεί η νίκη επί του Ολυμπιακού να ήρθε, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ήταν ευχαριστημένος με όσα είδε. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV βγαίνοντας από το ΟΑΚΑ μετά το τέλος του ματς.

Μεταξύ άλλων o ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως φέτος δεν υπάρχει ντέρμπι, εννοώντας πως η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη κατά την άποψή του. Επίσης, σημείωσε ότι θα έπρεπε οι «πράσινοι» να παίζουν καλύτερα στην Euroleague. Αξίζει να σημειωθεί πως έδειξε να πιστεύει στο υλικό των «πρασίνων» και άφησε έτσι να εννοηθεί πως όλα εξαρτώνται από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Αρχικά ρωτήθηκε για το ντέρμπι και είπε: «Ντέρμπι το λέτε εσείς. Έχω πει ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λευκή πετσέτα από την αρχή της χρονιάς. Πρέπει να τον κερδίζουμε πάντα στην έδρα μας. Κακώς κρίθηκε το ματς στο τελευταίο.

Είμαστε προβληματισμένοι με την απόδοσή μας στην Euroleague. Θέλω να πιστεύω πως θα διορθώσουμε την εικόνα μας και θα βρούμε τις λύσεις».

Τέλος, μίλησε για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τις λύσεις που καλείται να βρει ο Τσάβι Πασκουάλ, λέγοντας: «Το υλικό είναι εξαιρετικό, είναι αυτό που ζήτησε ο προπονητής. Αυτός πρέπει να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα».

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 79-70: Ο «πράσινος» νόμος ίσχυσε ξανά (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λευκή πετσέτα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.