ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πράσινο σερί 57-0 στην κανονική Περίοδο

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον η μόνη αήττητη ομάδα στην Basket League με ρεκόρ 7-0 και ταυτόχρονα διεύρυνε το σερί νικών του σε Κανονική Περίοδο του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» έχουν να ηττηθούν στην Κανονική Περίοδο της Basket League από τις 17 Οκτωβρίου 2016 και τότε είχαν χάσει 88-63 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (μάλιστα ήταν...
Πράσινο σερί 57-0 στην κανονική Περίοδο

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον η μόνη αήττητη ομάδα στην Basket League με ρεκόρ 7-0 και ταυτόχρονα διεύρυνε το σερί νικών του σε Κανονική Περίοδο του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» έχουν να ηττηθούν στην Κανονική Περίοδο της Basket League από τις 17 Οκτωβρίου 2016 και τότε είχαν χάσει 88-63 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (μάλιστα ήταν ο τελευταίος αγώνας του Αργύρη Πεδουλάκη στον πράσινο πάγκο).

Εκτοτε ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στην Κανονική Περίοδο του πρωταθλήματος όπου μετρά (πλέον) 57 συνεχόμενες επιτυχίες.

Στο διάστημα αυτό οι «πράσινοι» έχουν 5 ήττες σε πλέι οφ. Μία από την ΑΕΚ (3-1) και τέσσερις από τον Ολυμπιακό (3-2 την σεζόν 2016-2017 και 2017-2018 στους τελικούς) ενώ ακόμα έχουν ένα 2-0 επί του Κολοσσού και 3-0 επί του ΠΑΟΚ.

O τελευταίος… χορός του ΛεΜπρόν με τον Γουέιντ (vid)

Basket League: Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα (8η αγων.)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πράσινο σερί 57-0 στην κανονική Περίοδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ