ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πασκουάλ: «Ελπίζω να είμαστε καλύτερα τον Φεβρουάριο»

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στην κλήρωση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο ευελπιστώντας ότι οι «πράσινοι» θα είναι σε καλύτερη κατάσταση τον προσεχή Φεβρουάριο
Πασκουάλ: «Ελπίζω να είμαστε καλύτερα τον Φεβρουάριο»

Η κλήρωση έβγαλε τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ και ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τον επικείμενο αγώνα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα είναι σε καλύτερη κατάσταση στις 13 Φεβρουαρίου, όταν κι έχει οριστεί το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα είπε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Αυτή ήταν η πρώτη φορά στις σεζόν που είμαι στον Παναθηναϊκό, όπου κληρωθήκαμε να παίξουμε γηπεδούχοι στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Προφανώς και θα είναι ένα πολύ σημαντικό νοκ άουτ παιχνίδι, ωστόσο θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς να πούμε πολλά πράγματα. Ελπίζουμε το Φεβρουάριο να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι είμαστε τώρα».

Πράσινο σερί 57-0 στην κανονική Περίοδο

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 80-75: Τιτανομαχία κορυφής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασκουάλ: «Ελπίζω να είμαστε καλύτερα τον Φεβρουάριο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.