ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα: Χωρίς Παπαπέτρου και Λοτζέσκι

Χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ματ Λοτζέσκι θα υποδεχτεί την Νταρουσάφακα ο Παναθηναϊκός για τη 12η αγωνιστική της Euroleague. Oι δύο «πράσινοι» αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, με τον «Πάπι» να έχει ακόμη ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού χεριού του και τον «Λότζο» να πονάει στον προσαγωγό του. Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε προαναγγείλει την απουσία τους από...
Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα: Χωρίς Παπαπέτρου και Λοτζέσκι

Χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ματ Λοτζέσκι θα υποδεχτεί την Νταρουσάφακα ο Παναθηναϊκός για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.

Oι δύο «πράσινοι» αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, με τον «Πάπι» να έχει ακόμη ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού χεριού του και τον «Λότζο» να πονάει στον προσαγωγό του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε προαναγγείλει την απουσία τους από την αναμέτρηση που ξεκινά σε λίγα λεπτά, έχοντας ως μοναδικό «τριάρι» για το ματς κόντρα στην τουρκική ομάδα τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα: Φουλ για restart

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα: Χωρίς Παπαπέτρου και Λοτζέσκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.