ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πασκουάλ: «Μας τιμώρησε για τα λάθη μας η Ρεάλ»

Στην πίεση που ένιωθε ο Παναθηναϊκός Superfoods παίζοντας στην έδρα του στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης με την εμπειρία της τιμώρησε την ομάδα του για τα λάθη που έκανε. Η επίσκεψη του Θ. Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια της Ρεάλ Αναλυτικά όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα ήταν...
Πασκουάλ: «Μας τιμώρησε για τα λάθη μας η Ρεάλ»

Στην πίεση που ένιωθε ο Παναθηναϊκός Superfoods παίζοντας στην έδρα του στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης με την εμπειρία της τιμώρησε την ομάδα του για τα λάθη που έκανε.

Η επίσκεψη του Θ. Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια της Ρεάλ

Αναλυτικά όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ήταν ένα τυπικό ματς play offs. Ένα παιχνίδι που πήγε πόντο – πόντο και στο οποίο νίκησε η Ρεάλ πιθανώς λόγω της εμπειρίας. Δεν παίξαμε άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε 53 πόντους, δεν ελέγξαμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Τιμώρησαν τα λάθη μας με ανοιχτά σουτ. Είχαμε πίεση παίζοντας στην έδρα μας και αστοχήσαμε στα δικά μας σουτ», δήλωσε αρχικά ο κόουτς του «τριφυλλιού».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στο επόμενο παιχνίδι: «Κατ’ αρχάς η σειρά είναι μόνο στο 1-1. Είμαστε ισόπαλοι. Έχουμε την αίσθηση βέβαια ότι χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία. Θα πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, στο πρώτο ματς τα πήγαμε εξαιρετικά. Σήμερα κάναμε τακτικά λάθη. Από την άλλη, η Ρεάλ έδειξε την ποιότητά της και μας τιμώρησε για τα λάθη».

Για τη διαιτησία και τα κριτήριά της: «Απλά θέλω να έχουμε μία καλή διαιτησία στην Μαδρίτη. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Αντίστοιχη διαιτησία».

Για τα κοινά στοιχεία με τη σεζόν του 2009-’10, όταν κατέκτησε το τρόπαιο με δύο break: «Πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία. Με θετική σκέψη να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Η Ρεάλ είναι μία έμπειρη ομάδα με τεχνογνωσία στις επαφές. Τιμώρησε τα λάθη μας, για αυτό την είχα χαρακτηρίσει και ως φαβορί».

Για το γεγονός πως ο Ρίβερς δεν επιχείρησε κάποιο σουτ: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, το οποίο δεν του ταίριαξε».

Για την άμυνα της Ρεάλ στο low post: «Είχαμε πρόβλημα και στην άμυνα και στην επίθεση. Στην επίθεση πολλές φορές παίξαμε εκτός συστήματος. Μας πίεσαν και μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Πήραμε κάποια σουτ βεβιασμένα. Από την άλλη, όταν παίξαμε καλύτερα δεν βάλαμε τα ελεύθερα σουτ. Αυτά τα ματς είναι παιχνίδια που κρίνονται σε μία δύο φάσεις. Όπως για παράδειγμα, το τρίποντο του Ρούντι».

Για τη διαφορά στα ριμπάουντ: «Δεν θα πω τι έκανε καλά η Ρεάλ ή όχι. Είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ. Σήμερα είχαμε 8 ριμπάουντ από τους κοντούς, άλλη φορά 16. Είχαμε πρόβλημα στο ομαδικό ριμπάουντ. Στο πρώτο μέρος η Ρεάλ πήρε 10 επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν μεγάλο το πρόβλημα στα δύο πρώτα δεκάλεπτα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασκουάλ: «Μας τιμώρησε για τα λάθη μας η Ρεάλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.