ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η προσφώνηση στον Πιτ ως «νέος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού»

Η ιδιότητα με την οποία η επίσημη Άλκμααρ φιλοξένησε τον υιό του Παϊρόζ.
Η προσφώνηση στον Πιτ ως «νέος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού»

Η παρουσία του Πιτ Πιεμπονγκσάντ στο Άλκμααρ έκανε «θόρυβο», με το Sportime να συναντά τον γιο του Παϊρόζ κι εκείνος να δηλώνει αισιόδοξος για τη συμφωνία που θα καταστήσει τον Ταϊλανδό νέο αφεντικό της ΠΑΕ.

Υπήρχε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που έλαβε χώρα στο «AFAS Stadion» και υποδεικνύει τον τρόπο, με τον οποίο φιλοξένησε η AZ τον Πιτ. Η υπεύθυνη επικοινωνίας του Γραφείου Τύπου της Άλκμααρ, Λισάν Νούτερ, τον αποκάλεσε «ο νέος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού», καθώς συνόδευε το Sportime προς τις θέσεις Τύπου. Ουσιαστικά δηλαδή η επίσημη Άλκμααρ, έκρινε πως ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ ήρθε να δει από κοντά τους «πράσινους», με την ιδιότητα του νέου ιδιοκτήτη!

Παϊρόζ και Αλαφούζος βρίσκονται στην τελική ευθεία και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες παραλαβής-παράδοσης. Η κάλυψης της ΑΜΚ ύψους 20.000.000 ευρώ από τον πρώην πρόεδρο του «τριφυλλιού» ως τις 23/8 (τότε εκπνέει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου), αποτελεί το «κλειδί» για την ιδιοκτησιακή αλλαγή.

Οικονόμου στο Sportime: «Όλα θ’ αλλάξουν»

Pete-stop και αγωνιστικές ανάγκες!

Αποκλειστικό: Στο Άλκμααρ ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ!

Αποκλειστικό: Στο Άλκμααρ ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η προσφώνηση στον Πιτ ως «νέος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.