ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλήρης συμφωνία με Κουτρουμπή για τα οφειλόμενα

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με τον Έλληνα στόπερ, τον οποίο ευχαρίστησε μάλιστα για τη στάση του στο όλο θέμα.
Πλήρης συμφωνία με Κουτρουμπή για τα οφειλόμενα

Οριστικά κλείνει το κεφάλαιο του Γιώργου Κουτρουμπή για τον Παναθηναϊκό.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο σύλλογος τα βρήκε σ’ όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα λάβει ένας μικρό μέρος των χρωστούμενων μπροστά και τα υπόλοιπα χρήματα, θα τα πληρωθεί σε διακανονισμένες δόσεις. Γενικώς, αυτός είναι ο τρόπος που θα κλείσει και τις υπόλοιπες οικονομικές «τρύπες» το κλαμπ.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Κουτρουμπή, για τη στάση που επέδειξε στο όλο ζήτημα. Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κουτρουμπή, με διακανονισμό της οφειλής της προς αυτόν. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει ένα μικρό ποσό από τα οφειλόμενα και τα υπόλοιπα θα του καταβληθούν σε βάθος χρόνου. Η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κουτρουμπή για την στάση που κράτησε απέναντι στην ομάδα, δείχνοντας έμπρακτα τα συναισθήματά του προς αυτή και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας του».

Κάτσε στο Sportime: «Δεν έχουμε ταβάνι»!

Παίρνει την ταυτότητα κι ανακοινώνεται ο Σιφναίος

Ανεβαίνει Ολλανδία ο «πράσινος» Πούγγουρας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλήρης συμφωνία με Κουτρουμπή για τα οφειλόμενα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.