ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νικητές οι «μεγάλοι» με σκόρερ τον Μακέντα

Με την πρώτη ομάδα έπαιξε και για ένα ημίχρονο ο υπό δοκιμή Μοχάμεντ Κατάνα.
Νικητές οι «μεγάλοι» με σκόρερ τον Μακέντα

Με τον Φεντερίκο Μακέντα να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε επί της Κ19, στο «οικογενειακό» διπλό που έλαβε χώρα στο «Γ. Καλαφάτης».

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, με δύο ημίχρονα των 35 λεπτών και αντίπαλο την ομάδα Κ19, έδωσε ένα γκρουπ παικτών. Με τους υπόλοιπους να ακολουθούν, κανονικά, πρόγραμμα προπόνησης. Θεραπεία έκαναν Μουνιέ, Βέργος και ατομικό ο Κάτσε.

Το φιλικό βρήκε νικήτρια την πρώτη ομάδα με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Μακέντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Η πρώτη ομάδα έχασε ευκαιρίες για γκολ, με τον Κότσαρη (αγωνίστηκε με την Κ19 για να έχει μεγαλύτερη πίεση) να σταματάει δύο σουτ του Στάικου και δύο του Κουντουριώτη, ενώ ισάριθμες προσπάθειες των Μακέντα, Εμμανουηλίδη κατέληξαν άουτ. Με την πρώτη ομάδα έπαιξε για ένα ημίχρονο ο υπό δοκιμή Μοχάμεντ Κατάνα.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας (36’ Αποστολάκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Στάικος, Δώνης, Θεοχάρης (36’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (36’ Κατάνα), Μακέντα.

Παναθηναϊκός Κ19: Κότσαρης, Βαγιαννίδης, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος, Σέχου, Σερπέζης, Τζαβίδας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σπίνος, Σαντικάι Παρασκευόπουλος, Παλασκώνης, Ζαγαρίτης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Κώστας, Παπαδόπουλος, Σιφναίος.

Μακέντα: «Πρόκληση ο Παναθηναϊκός, μου δίνει νέα κίνητρα»

«Γενικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό ο Γκραντ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νικητές οι «μεγάλοι» με σκόρερ τον Μακέντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.