ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλός «χρυσός» ο Λουντ, αλλά…

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε τον Φινλανδό το καλοκαίρι, όταν την τεχνική διεύθυνση ανέλαβε ο Νταμπίζας, αλλά πολύ νωρίτερα.
Καλός «χρυσός» ο Λουντ, αλλά…

Πολύ κουβέντα έχει ανοίξει από χθες (15/10), με αφορμή την εξαιρετική εμφάνιση του Ρόμπιν Λουντ απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σχετικά με το ότι ο Παναθηναϊκός έχασε τον παίκτη ελεύθερο.

Το μέγα σφάλμα στην εν λόγω υπόθεση, είναι ότι η διοίκηση Αλαφούζου άφησε τη σεζόν 2017-18 να κυλήσει, χωρίς να γίνουν εντατικές προσπάθειες ανανέωσης του συμβολαίου του Φινλανδού.

Όταν το ρόλο του τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Νίκος Νταμπίζας, το «τριφύλλι» έκανε μία γενναία προσπάθεια να κρατήσει τον Λουντ στα πράσινα. Όμως τότε, ο «Ντάμπι» έπεσε πάνω στο… τείχος των απαιτήσεων ποδοσφαιριστή και του εκπροσώπου του.

Συγκεκριμένα, μέσω του ατζέντη του ο Λουντ αξίωσε 750 χιλιάδες ευρώ πριμ υπογραφής, ο ίδιος ο μάνατζερ ήθελε 250.000 ευρώ προμήθεια για να υπογράψει, άρα μιλάμε συνολικά για κόστος 1 εκατ. ευρώ μόνο για την υπογραφή! Συν 250.000 ευρώ απολαβές το χρόνο, από εκεί και πέρα, για τριετές συμβόλαιο στον Σκανδιναβό χαφ. Απαιτήσεις υπέρογκες, ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός είχε λεφτά για «πέταμα».

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ (pics)

Λουντ: «Παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλός «χρυσός» ο Λουντ, αλλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.