ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεωφόρος: 1.800 ευρώ τον μήνα πληρώνει ο Απόλλωνας

Η Λεωφόρος άνοιξε ξανά τις πύλες της, ώστε να υποδεχτεί ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Από την αρχή του 2019 τη χρησιμοποιεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» για 2 προπονήσεις την εβδομάδα. Ο Απόλλων Σμύρνης χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τη Φυλή και τη Ριζούπολη για την προετοιμασία των αγώνων. Για περίπου 10 προπονήσεις τον μήνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σύμφωνα με πληροφορίες,...
Λεωφόρος: 1.800 ευρώ τον μήνα πληρώνει ο Απόλλωνας

Η Λεωφόρος άνοιξε ξανά τις πύλες της, ώστε να υποδεχτεί ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Από την αρχή του 2019 τη χρησιμοποιεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» για 2 προπονήσεις την εβδομάδα.

Ο Απόλλων Σμύρνης χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τη Φυλή και τη Ριζούπολη για την προετοιμασία των αγώνων. Για περίπου 10 προπονήσεις τον μήνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι στα 1.800 ευρώ τον μήνα συν την κάλυψη λειτουργικών εξόδων των προπονήσεων. Χρήματα (περίπου 9.000 ευρώ ως τον Μάιο) που είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα στον Αθλητικό Όμιλο για την τακτοποίηση δικών του υποχρεώσεων.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΠΑΕ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Η αλλαγή διοίκησης στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό οδήγησε στην καλοκαιρινή ρήξη με την ΠΑΕ για τις οφειλές, τον διακανονισμό των χρεών και το τίμημα για τη νέα χρονιά. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει κάτι που στο τέλος της περασμένης σεζόν έμοιαζε μακρινό. Να επιστρέψει το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ.

Παρά το γεγονός ότι ΠΑΕ και Αθλητικός Όμιλος βρέθηκαν ένα βήμα πριν τα δικαστήρια, όπως είχε αποκαλύψει έγκαιρα το sportime.gr κάτι τέτοιο δεν έγινε. Έχει προκύψει νέος διακανονισμός, πιο σύντομος χρονικά υπέρ του Ερασιτέχνη και το μείζον ζήτημα λύθηκε εκ των έσω. Όπως αρμόζει στο μέγεθος του «τριφυλλιού», χωρίς άλλες ακρότητες που θα έπλητταν το σωματείο.

Αυτό που έμεινε ήταν η ιστορική έδρα των «πράσινων» παρηκμασμένη. Φιλοξενούνται μεν τμήματα του Αθλητικού Ομίλου (πυγμαχία, μπάσκετ γυναικών ενδεικτικά), αλλά το ποδοσφαιρικό γήπεδο δίχως την ομάδα εκεί πραγματικά βρισκόταν σε αχρηστία. Όσο βαριά κι αν είναι η λέξη. Υπήρξε μία αρχική σκέψη από τη διοίκηση του ΑΟ για συνεργασία με ιδιώτη (γήπεδα 5×5) που δεν προχώρησε.

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Για το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-2019, ωστόσο, προέκυψε εξέλιξη. Ο Απόλλων Σμύρνης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη Φυλή όπου προπονείται, συμφώνησε και θα χρησιμοποιεί το «Απόστολος Νικολαΐδης» μέχρι το καλοκαίρι. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα προπονείται στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού 2 φορές την εβδομάδα σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση.

Έτσι 5 μήνες μετά την εσπευσμένη μετακόμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος στο ΟΑΚΑ, η Λεωφόρος έχει ανοίξει ξανά για τις προπονήσεις του Απόλλωνα! Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ουδείς κατάλαβε γιατί έφυγε ο Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ και ποια συμφέροντα εξυπηρετήθηκαν. Τούτο δεν αποτελεί καμία μομφή για την ίδια την εξέλιξη, μιας και οι «πράσινοι» κατάφεραν να «ζεστάνουν» τον κόσμο και να μην παίζουν εμπρός σε άδειες θέσεις όπως είκαζαν (και ίσως περίμεναν) κάποιοι το καλοκαίρι.

Επαφή Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου για το χρέος στον Ερασιτέχνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεωφόρος: 1.800 ευρώ τον μήνα πληρώνει ο Απόλλωνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.