ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Κουρμπέλη

Η κατάσταση του αρχηγού θα εκτιμάται σε καθημερινή βάση από τους ανθρώπους της ομάδας
Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Κουρμπέλη

Χωρίς τον Δημήτρη Κουρμπέλη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς της Δευτέρας (21/1) με τη Λαμία.

Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” έχει ιατρικό ιστορικό στο αριστερό γόνατο και η περίπτωσή του θέλει προσεκτική διαχείριση.

Προς το παρόν μοιάζει μακρινό το σενάριο της αρθροσκόπησης, ωστόσο σε πρώτη φάση απαιτείται ξεκούραση.

Η κατάστασή του θα εκτιμάται σε καθημερινή βάση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ενώ υπάρχει ανησυχία επειδή ο Κουρμπέλης δεν ανήκει στους ποδοσφαιριστές που καλύπτονται εύκολα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχασε μεγάλο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, στις 9 Ιουλίου είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο και είχε μείνει εκτός μέχρι τα τέλη του μήνα, με συνέπεια να απουσιάσει απ’ όλα τα φιλικά ματς.

Εν συνεχεία, αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια, προτού ταλαιπωρηθεί ξανά και μείνει εκτός μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η σεζόν κυλούσε καλά για εκείνον αφού μετρούσε 13/13, ώσπου πριν από το ματς με τον Ατρόμητο (16/12) έβγαλε φλεγμονή και έμεινε εκτός.

Επανήλθε, πάντως, και έπαιξε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία, όπου είχε και δοκάρι, κατόπιν εξέτισε την ποινή του κόντρα στην Ξάνθη, όμως παράλληλα άρχισε να πονά πάλι.

Οι επόμενες ημέρες θεωρούνται πολύ σημαντικές για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης στον Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Μακέντα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Κουρμπέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.