ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλησιάζει η επιστροφή Νταμπίζα στο «τριφύλλι»!

Μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής!
Πλησιάζει η επιστροφή Νταμπίζα στο «τριφύλλι»!

Το Sportime και το Sportime.gr σας είχαν ενημερώσει, έγκυρα, για τις συζητήσεις που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Νίκο Νταμπίζα.

Μέχρι πρότινος, δεν υπήρχε καμία συμφωνία των δύο πλευρών, με τις μεταξύ τους διαβουλεύσεις πάντως να χαρακτηρίζονται, συνολικά, από ένα καλό κλίμα. Πλέον, όμως, η υπόθεση μοιάζει να προχωράει ένα βήμα μπροστά.

Ραντεβού γνωριμίας Νταμπίζα-πλευράς Παϊρόζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο Νταμπίζας βρίσκεται κοντά στο να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στους «πράσινους», στους οποίους είχε θητεύσει για πρώτη φορά το 2013 (σ.σ. και συνολικά μέχρι τον Νοέμβριο του 2014), ερχόμενος ως «πακέτο» τότε με τον Γιάννη Αναστασίου.

Τις συζητήσεις με τον Έλληνα τεχνικό διευθυντή έχει αναλάβει, προσωπικά, ο Γιάννης Αλαφούζος. Να σημειωθεί ότι οι άλλοτε «παγωμένες» σχέσεις των δύο ανδρών έχουν αποκατασταθεί, πλέον, πλήρως. Συμπερασματικά, επομένως, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, ο Νταμπίζας αναμένεται να δώσει άμεσα τα χέρια με τον Παναθηναϊκό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλησιάζει η επιστροφή Νταμπίζα στο «τριφύλλι»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.