ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Μπέρι: «Στάζει αίμα και δεν δίνουν φάουλ»!

Δριμεία σχόλια από τον παίκτη του Πανιώνιου, Ντέβιον Μπέρι μετά το ματς με την ΑΕΚ
Μπέρι: «Στάζει αίμα και δεν δίνουν φάουλ»!

Ο Ντέβιον Μπέρι πέρασε στην αντεπίθεση, με τον παίκτη του Πανιώνιου να σχολιάζει τις αποφάσεις των διαιτητών, με αφορμή τον τρόπο αντιμετώπισής του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Ο γκαρντ του Πανιώνιου έριξε «καρφιά» κατά των διαιτητών του αγώνα με την Ενωση (Σχινάς, Πιτσίλκας, Χαλαμπαλάκης).

Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter: «Μήπως μπορεί να μου πεις κανείς πώς μπορείς να πάρεις σφύριγμα για φάουλ στην Ελλάδα. Παρακαλώ. Είναι απογοητευτικό να πηγαίνεις προς την μπασκέτα, να σε χαστουκίζουν, να “στάζει” αίμα και να μη γίνεται τίποτα»!

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Σε ένα από τα μηνύματα, κάποιος θέλησε να του συμπαρασταθεί, όμως ο Μπέρι συνέχισε ακάθεκτος: «Φίλε είναι τρελό. Με δέρνουν σε κάθε ματς».

https://twitter.com/DavionBerry/status/1079101058314571776

Λίγο μετά ο Μπέρι… ξαναχτύπησε υπονοώντας τη διοργανώτρια αρχή, γράφοντας: «Φίλε είναι τρελό. Πρέπει να το καθαρίσουν όλο αυτό».

Ο παίκτης του Πανιώνιου, κόντρα στην ΑΕΚ  πέτυχε μεν 15 πόντους, αλλά τα στατιστικά του ήταν κάτω του μετρίου, καθώς είχε 5/13 δίποντα και 1/6 τρίποντα.

ΑΕΚ – Πανιώνιος 73-62: Ο Χάντερ των ρεκόρ

ΑΕΚ: Τέλος ο Ρατάν-Μέις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπέρι: «Στάζει αίμα και δεν δίνουν φάουλ»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.