ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανιγκό: «Κανείς δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία μας»

Όλα όσα είπε ο Γάλλος τεχνικός για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναιτωλικού
Ανιγκό: «Κανείς δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία μας»

Ο Πανιώνιος νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-0 και ο Ζοσέ Ανιγκό αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα του πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Ο Γάλλος τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει βελτιωθεί αρκετά, αλλά στάθηκε και στα στοιχεία που δεν του άρεσαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανιγκό στην συνέντευξη τύπου:

Για το παιχνίδι και την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας: «Ηταν μία εύκολη νίκη, διότι εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι με τα γρήγορα γκολ. Στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Εχουμε σεβασμό για το ποδόσφαιρο και τον αντίπαλο, αλλά συνέβησαν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Δεν σημαίνει ότι επειδή προηγηθήκαμε 3-0, επιτρέπεται να κάνουμε κάποια αδικαιολόγητα λάθη.

Δεν ήταν ο Παναιτωλικός που μας διευκόλυνε κι ας μην ήταν καλή η απόδοση της άμυνάς του. Η ποιότητα του Πανιωνίου έκανε τη διαφορά και κανείς δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία μας. Η ομάδα έχει βρει ένα στιλ παιχνιδιού, έχει βελτιωθεί. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή.

Για τον Άλμπεργκ: “Αν κάθε παίκτης δίνει το 100%, θα βρίσκει θέση στην ομάδα. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου, είμαι απαιτητικός και για την ομάδα. Διακρίνω τελευταία ότι το κάνουν αυτό”.

Ο Κόρμπος υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό

Επιβλητικός ο Πανιώνιος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανιγκό: «Κανείς δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία μας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.