ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Πήρε εξιτήριο ο Κόρμπος

Ο Παναγιώτης Κόρμπος χειρουργήθηκε για το κάταγμα στο ζυγωματικό και θα χάσει τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Πανιωνίου μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου
Πανιώνιος: Πήρε εξιτήριο ο Κόρμπος

Ευχάριστα νέα στον Πανιώνιο, αφού ο Παναγιώτης Κόρμπος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ο έμπειρος μέσος εισήχθη άμεσα στο Νοσοκομείο μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για να χειρουργηθεί για κάταγμα στο ζυγωματικό. Η εγχείρηση πήγε μία χαρά και το απόγευμα της Τετάρτης (7/11) πήρε εξιτήριο.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος θα αναγκαστεί να χάσει το υπόλοιπο του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, αφού χρειάζεται χρόνος για να δέσει το τραύμα και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν από το τέλη Δεκεμβρίου, οπότε θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας από την έναρξη του δεύτερου γύρου, στις αρχές του 2019.

Πανιώνιος: Επίσκεψη στον Κόρμπο

Ανιγκό: «Κανείς δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία μας»

Ο Κόρμπος υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Πήρε εξιτήριο ο Κόρμπος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.