ΠΑΟΚ BC

Το απίθανο κάρφωμα του Τζαμάλ Τζόουνς (vid)

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βενέτσια, την Τετάρτη (12/12) ο Τζαμάλ Τζόουνς σημείωσε ένα εκπληκτικό κάρφωμα! Ο Αμερικανός φόργουορντ του «Δικέφαλου του Βορρά» σηκώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο και κάρφωσε, παρά την αμυντική προσπάθεια της ιταλικής ομάδας. Η προσπάθειά του ήταν τόσο καλή, που έκανε το Basketball Champions League να ρωτάει (στον επίσημο λογαριασμό του...
Το απίθανο κάρφωμα του Τζαμάλ Τζόουνς (vid)

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βενέτσια, την Τετάρτη (12/12) ο Τζαμάλ Τζόουνς σημείωσε ένα εκπληκτικό κάρφωμα!

Ο Αμερικανός φόργουορντ του «Δικέφαλου του Βορρά» σηκώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο και κάρφωσε, παρά την αμυντική προσπάθεια της ιταλικής ομάδας.

Η προσπάθειά του ήταν τόσο καλή, που έκανε το Basketball Champions League να ρωτάει (στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter) αν αυτό είναι το κάρφωμα της χρονιάς!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στη δική της σελίδα στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προτίμησε απλά να τονίσει πως «Δεν μπορούμε να το χορτάσουμε, όσες φορές και αν το δούμε».

Ρίξτε του και εσείς μία ματιά…

Παπαθεοδώρου: «Ισορροπημένος όμιλος, δε λέει κάτι το 5-3»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το απίθανο κάρφωμα του Τζαμάλ Τζόουνς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.