ΠΑΟΚ

Χωρίς Ουάρντα ο ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό

Ξανά εκτός 18άδας ο 25χρονος άσος
Χωρίς Ουάρντα ο ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επέλεξε τον Αμρ Ουάρντα στην αποστολή του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Αιγύπτιος άσος, που πριν από ένα διάστημα απουσίαζε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος είναι και πάλι εκτός αποστολής παρά το γεγονός πως είχε λυθεί το ζήτημα, που είχε προκύψει.

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστος ο λόγος, που ο 25χρονος άσος του Δικεφάλου δεν συμμετέχει στην 18άδα που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό αποτελείται από τους:

Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιό, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.

Ώρα για αυτοκριτική!

ΠΑΟΚ: Εξιλέωση μόνο με τον τίτλο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς Ουάρντα ο ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.