ΠΑΟΚ

Ο Ακπόμ είναι εδώ!

Ο Λουτσέσκου τον εμπιστεύεται και ο Αγγλος τον δικαιώνει
Ο Ακπόμ είναι εδώ!

Ο παίκτης-κλειδί για τον ΠΑΟΚ στη χθεσινή νίκη του κόντρα στην 10η αγωνιστική της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν ο Τσούμπα Ακπόμ.

Ο Αγγλος επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 56ο λεπτό και έδωσε νέα πνοή στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με αρκετές επιθετικές ενέργειες στο ενεργητικό του και μεγάλη διάθεση να τρέξει, να πιέσει και να βοηθήσει συνολικά τους συμπαίκτες του, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε τη φρεσκάδα που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ στο ματς για να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιτωλικού. «Κερασάκι στην τούρτα» της εμφάνισής του ήταν φυσικά το γκολ, που πέτυχε, κάνοντας… σεφτέ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στο χθεσινό ματς ο Ακπόμ αγωνίστηκε περισσότερο από κάθε άλλη αναμέτρηση τη φετινή σεζόν, με τον Λουτσέσκου να δείχνει πλέον πως τον εμπιστεύεται απόλυτα. Ο Ακπόμ δεν ήταν έτοιμος τότε. Χρειαζόταν χρόνο και προπονήσεις.

Ομως η εξέλιξή του ήταν θετική, έχει μπει στο κλίμα και εφαρμόζει τακτικά αυτά που θέλουμε πλέον. Είμαι της άποψης ότι μόνο όταν οι παίκτες έχουν μπει 100% στη χημεία της ομάδας μπορούν να αποδώσουν όπως πρέπει…», σχολίασε χαρακτηριστικά στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο 49χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Απο την άλλη για ο 23χρονος φορ είπε: «Απογοητεύτηκα όταν δεν έπαιζα και προσπαθούσα για το καλύτερο. Ο προπονητής μου μετέφερε πως του αρέσω σαν παίκτης και πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και του απάντησα πως θα προσπαθήσω όσο μπορώ περισσότερο».

Η περίπτωση του Ακπόμ είναι ιδιαίτερη για τους Θεσσαλονικείς καθώς ο παίκτης έχει αποκτηθεί με μεταγραφή από την Αρσεναλ και στο σύλλογο θεωρούν πως πρόκειται για μία σπουδαία επένδυση. Το γεγονός πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει να… μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και να αποδίδει αυτά που περιμένουν οι «ασπρόμαυροι» είναι άκρως θετικό και η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα καθώς η ταχύτητα και η τεχνική του είναι στοιχεία, τα οποία τον κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζει.

«Χάρηκα για το σημερινό γκολ, δεν αισθανόμουν και τόσο καλά το προηγούμενο διάστημα γιατί δεν είχα το χρόνο που ήθελα», τόνισε ο Ακπόμ παραλαμβάνοντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα.

Λουτσέσκου: «Ο κύριος αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ»

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1: Στην Ελλάδα δεν έχει στάση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ακπόμ είναι εδώ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.