ΠΑΟΚ

«Ελαμψε» ο Ουάρντα, «πίκρα» για δύο… (vid)

Ο χθεσινός απολογισμός των διεθνών του ΠΑΟΚ
«Ελαμψε» ο Ουάρντα, «πίκρα» για δύο… (vid)

Τρεις παίκτες, που ανήκουν στον ΠΑΟΚ είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την Παρασκευή 16/11 με τα Εθνικά του συγκροτήματα, με τον Ουάρντα να είναι αυτός που «χαμογέλασε» στο τέλος της βραδιάς και τους Λημνιό-Λάμπρου να φεύγουν με «πικρή» γεύση από την φυσική έδρα της ομάδας τους.

Αρχικά, ο Αιγύπτιος άσος ξεκίνησε βασικός στη νίκη της Αιγύπτου κόντρα στην Τυνησία με 3-2, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου μάλιστα, ήταν ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος των «Φαραώ», καθώς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο κεφάλι του Ελ Μοχαμαντί, ο οποίος βρήκε δίχτυα.

Δείτε στο 7:00 του παρακάτω βίντεο την εντυπωσιακή ασίστ του 25χρονου ποδοσφαιριστή:

https://www.youtube.com/watch?v=w6bpb-FoIlU

Από την άλλη, η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 0-1 από την Αυστρία στην Τούμπα και πλέον το έργο της γίνεται πολύ πιο δύσκολο για πρόκριση στα τελικά του Euro.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Λημνιός αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, όντας ο πιο απειλητικός παίκτης της «γαλανόλευκης». Μάλιστα, ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου είχε την ευκαιρία να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, όμως έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της Ελλάδας στο δεύτερο μέρος με το σκορ στο 0-0.

Ο δεύτερος παίκτης, που ανήκει στους Θεσσαλονικείς, ο Λάζαρος Λάμπρου πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και ήταν αρκετά δραστήριος, χωρίς όμως να καταφέρει να συνδυάσει με ουσία την καλή αγωνιστική του παρουσία.

Ο Λάμπρου… πετάει στην Ολλανδία!

Ο Βέρνμπλουμ δικαίωσε τη φήμη του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ελαμψε» ο Ουάρντα, «πίκρα» για δύο… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.