ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Όταν λείπει ο Βιεϊρίνια… ψάχνεται!

Χωρίς τον Πορτογάλο ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται...
ΠΑΟΚ: Όταν λείπει ο Βιεϊρίνια… ψάχνεται!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται στα… πιτς μετά τον τραυματισμό του στο ισχίο και στις τάξεις του ΠΑΟΚ περιμένουν την επανένταξή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για να επανέλθει η… τάξη στην άμυνα αλλά και στην επίθεση των Θεσσαλονικέων.

Είναι γνωστό, πως τα ακραία μπακ του «δικεφάλου» αποτελούν βασικό «όπλο» της ομάδας του Λουτσέσκου με τους «ασπρόμαυρους» είτε να δυσκολεύονται να κερδίσουν είτε να γκελάρουν όταν δεν βρίσκονται οι Βιεϊρίνια και Μάτος στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ επί Λουτσέσκου δεν έχει πάρει τη νίκη σε μόλις 16 ματς από τα 61, που έδωσε με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο του και από αυτές τις αναμετρήσεις στις 6 δεν είχε τον Πορτογάλο άσο στην ενδεκάδα του.

Στις υπόλοιπες 10 γκέλες συμπεριλαμβάνονται φυσικά και οι σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα στην Μπενφίκα στο Ντα Λουζ (1-1) αλλά και το «Χ» πρόκρισης στη Μόσχα κόντρα στην Σπαρτάκ (0-0). Αποτελέσματα που κάθε άλλο παρά αρνητικά ήταν, με τους Μάτος και Βιεϊρίνια να βρίσκονται κανονικά στη σύνθεση της ομάδας και να είναι από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία τέσσερα άσχημα αποτελέσματα για τους Θεσσαλονικείς ήταν αυτά απέναντι σε Αρη για το Κύπελλο Ελλάδος (1-1), Ατρόμητο για το πρωτάθλημα (1-1) και Βίντι (δις) για τους ομίλους του Europa League(0-2 στην Τούμπα, 1-0 στη Βουδαπέστη). Στα τρία από τα τέσσερα αυτά ματς ο Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, απώλεια κομβική για την ανάπτυξη αλλά και συνολικά για την απόδοση του «δικεφάλου» καθώς ο έμπειρος Πορτογάλος έχει την ποιότητα να κάνει την διαφορά…

Ετσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει την επιστροφή του αρχηγού της ομάδας του μετά τον τραυματισμό του στο ισχίο με φόντο την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ και τις διαδοχικές αναμετρήσεις απέναντι σε Ξάνθη (εντός), Τσέλσι (εκτός) και Λαμία (εκτός).

Πρόβλημα με Κρέσπο στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βαρόμετρο σε… Λέο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Όταν λείπει ο Βιεϊρίνια… ψάχνεται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.