ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δύσκολο του Σταφυλίδη

Πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Σταφυλίδης
ΠΑΟΚ: Δύσκολο του Σταφυλίδη

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για επιστροφή του Κώστα Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή τουλάχιστον αυτόν τον χειμώνα.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως σε δηλώσεις του τόνισε:  «Θέλω να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν συζητήσεις με τον προπονητή. Νομίζω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου.

Έχουμε να ανταπεξέλθουμε σε μια δύσκολη κατάσταση και γι’ αυτό θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά με τους συμπαίκτες μου και η θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν μας αντιπροσωπεύει».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί τον Ιανουάριο ο Έλληνας διεθνής είπε: «Εξαρτάται από πολλά πράγματα, από το κλαμπ, από το πώς θα νιώθω τον χειμώνα και από τις επιλογές που θα υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι να παραμείνω μέχρι το καλοκαίρι, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ, που είναι η ομάδα που τον ανέδειξε τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι για μένα κάτι περισσότερο από οικογένεια!»

ΠΑΟΚ: Αφήνει Γιαννούλη στον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Ακόμα φέρνουν έσοδα οι επιλογές του Άρνεσεν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Δύσκολο του Σταφυλίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.