ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πέλκα κόντρα στην ΑΕΛ

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί δίχως Δημήτρη Πέλκα στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/12, 15:30) με την ΑΕΛ, για την 13η αγωνιστική της Super League. Ο διεθνής μέσος δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε το Σάββατο (8/12) και παρά την αισιοδοξία που επικρατούσε την Παρασκευή (7/12) τελικά έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μολονότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος,...
ΠΑΟΚ: Χωρίς Πέλκα κόντρα στην ΑΕΛ

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί δίχως Δημήτρη Πέλκα στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/12, 15:30) με την ΑΕΛ, για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο διεθνής μέσος δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε το Σάββατο (8/12) και παρά την αισιοδοξία που επικρατούσε την Παρασκευή (7/12) τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μολονότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στα πλευρά από τον Μπαράλες, στο ματς με τη Λαμία, είναι ανάμεσα στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, εντός, όπως και ο Αλίν Τόσκα.

Δεν υπολογίζεται ο Κάνιας λόγω καρτών.

Η προπόνηση του Σαββάτου (08/12) αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης καθώς και τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης.

ΠΑΟΚ: Βίντεο στην UEFA για αποφάσεις των διαιτητών στο πρωτάθλημα

Ετσι θα «κλειδώσει» τον τίτλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Χωρίς Πέλκα κόντρα στην ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.