ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ: Απ’ αυτό το ματς δεν θα λείψει κανείς

Το κίνητρο είναι τεράστιο στις τάξεις του Δικεφάλου
ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ: Απ’ αυτό το ματς δεν θα λείψει κανείς

Στην τελική ευθεία του αυριανού κομβικού ματς με την ΜΠΑΤΕ έχουν μπει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Το προπονητικό τιμ του Δικεφάλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει λευκό απουσιολόγιο καθώς και ο Δημήτρης Πέλκας προπονήθηκε κανονικά χθες και συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο χαρακτήρας τελικού, άλλωστε, που έχει το συγκεκριμένο ματς δίνει έξτρα κίνητρο σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που θέλουν όσο τίποτα να ζήσουν ακόμη δύο μεγάλες βραδιές κόντρα σε κάποια σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Σήμερα στις 11:30 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός με κάποιον εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στις 14:30.

Επίθεση Γιώργου Σαββίδη σε Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ο πιο άξιος πρωταθλητής!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ: Απ’ αυτό το ματς δεν θα λείψει κανείς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.