ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «Ετσι θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο»

Πού στάθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός ενόψει του αυριανού... τελικού
Λουτσέσκου: «Ετσι θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου πριν το ματς-τελικό κόντρα στην ΜΠΑΤΕ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΜΠΑΤΕ θα έχει υψηλό κίνητρο καθώς διεκδικεί την πρόκριση. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είναι επικεντρωμένος μόνο στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής και όχι σε άλλες διοργανώσεις. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας αύριο».

Για το αν θα σκέφτεται το ματς της Βίντι κόντρα στην Τσέλσι:

«Δεν θα είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι της Βουδαπέστης, αλλά στο δικό μου. Σίγουρα κάποιος όμως θα μας ενημερώνει και για το άλλο παιχνίδι. Πάντως όποιο και να είναι το άλλο αποτέλεσμα εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον δικό μας αγώνα».

Για το ότι η ΜΠΑΤΕ έχει στρέψει την προσοχή της μόνο σε αυτό το ματς:

«Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είναι επικεντρωμένες μόνο στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής και όχι σε άλλες διοργανώσεις. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας αύριο».

Για το αν αποτελεί προτεραιότητα η Ευρώπη ή η Ελλάδα γι’ αυτόν:

«Προτεραιότητά μου είναι πάντα το κάθε επόμενο παιχνίδι».

Για την κατάσταση στον όμιλο:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και έτσι έχει δημιουργηθεί η κατάσταση στον όμιλό μας. Ελπίζουμε ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά για μας».

Για το αν θεωρεί πως θα κάνουν αλλαγές και οι δύο ομάδες σε σχέση με το πρώτο ματς:

«Πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή της ΜΠΑΤΕ για το αν θα κάνει κάποιες αλλαγές. Εμείς έχουμε κάποιες ιδέες. Το σημαντικότερο είναι η οργάνωση της αντίπαλης ομάδας, άσχετα με το ποιοι θα αγωνιστούν. Σίγουρα έχω κάποιες ιδέες και για την δική μας 11άδα, αλλά μπορείτε να το ανακαλύψετε μόνοι σας».

Τέλος, ο Ρουμάνος τεχνικός συμπλήρωσε:

«Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα και διανύουμε μία περίοδο με φανταστικά αποτελέσματα. Σε κάποια παιχνίδι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ αποδώσαμε πολύ καλά και μας αδικεί το αποτέλεσμα. Στη Λαμία τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν με ενδιαφέρει αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με 1-0. Εγώ θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου».

Διαιτητικά λάθη: Εκτίθεται και εκθέτει ο Τάσης

Ο Κουλούρης από «πρόβλημα» έγινε κέρδος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουτσέσκου: «Ετσι θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.