ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ: Καν’ το όπως στη Λευκορωσία (vid)

Οταν ο Ζαμπά έκανε το ματς της... ζωής του
ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ: Καν’ το όπως στη Λευκορωσία (vid)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 19:55 (CosmoteSport2) την ΜΠΑΤΕ στην αυλαία των ομίλων του Europa League.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Θεσσαλονικείς αν θέλουν να έχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ έκανε… πάρτι στην έδρα της ΜΠΑΤΕ. Ο Δικέφαλος μέσα σε 17 λεπτά από το ξεκίνημα του αγώνα έκανε τους Λευκορώσους να φανούν ομάδα… ερασιτεχνική, ειδικά στον αμυντικό τομέα.

Αυτή η 17λεπτη «καταιγίδα» της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την υπογραφή του Λέο Ζαμπά, ο οποίος έκανε… σμπαράλια την άμυνα των γηπεδούχων από τη θέση του αριστερού εξτρέμ, όπου αγωνίστηκε.

Ο 20χρονος μοίρασε την ασίστ στο 0-1 του Πρίγιοβιτς (6′), ενώ στο 11′ και στο 17′ σκόραρε ο ίδιος, πραγματοποιώντας το 0-2 και το 0-3, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του, η οποία στο δεύτερο μέρος πέτυχε ακόμη ένα γκολ με τον Δημήτρη Πέλκα για να γράψει το τελικό 1-4. Οι Λευκορώσοι είχαν μειώσει προσωρινά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

https://www.youtube.com/watch?v=CYagNMcAjYo

«Πυρά» Σαββίδη σε ΟΣΦΠ-Καραπαπά για όσα έγιναν στου Ρέντη (pic)

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ: Με Πέλκα η 18αδα του Λουτσέσκου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ: Καν’ το όπως στη Λευκορωσία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.