ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θυμωμένος ο Ιβάν με τον αποκλεισμό!

Ζήτησε εξηγήσεις από τον Λουτσέσκου
ΠΑΟΚ: Θυμωμένος ο Ιβάν με τον αποκλεισμό!

Τόσο ο Ιβάν όσο και συνολικά η οικογένεια Σαββίδη είναι έξαλλοι με τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Europa League και την εντός έδρας ήττα από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με το βαρύ 3-1.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ πίστευε πως η ομάδα είχε τις ικανότητες να προκριθεί στη φάση των 32 του Europa League και να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση ενώ θεωρεί «μαύρη» μέρα για το σύλλογο τη χθεσινή.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου θέτει προ των ευθυνών τους παίκτες και προπονητή και μάλιστα ζήτησε εξηγήσεις από τον ίδιο τον Λουτσέσκου γι’ αυτή την εικόνα της ομάδας.

Οι ήττες από τη Βίντι είχαν δημιουργήσει ήδη έντονη δυσαρέσκεια στον Ιβάν Σαββίδη καθώς σε δημόσιες τοποθετήσεις του κατά καιρούς έχει δηλώσει πως η ομάδα πρέπει να κάνει βήματα ώστε να εδραιωθεί στην Ευρώπη και σε καμία περίπτωση δεν διαχώρισε τους στόχους της. Πλέον, μετά την ήττα από την ΜΠΑΤΕ το ποτήρι ξεχείλισε…

Εξοργισμένος ο Σαββίδης!

Λουτσέσκου: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ήττα»

Το ΣΟΚ να τον ξυπνήσει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Θυμωμένος ο Ιβάν με τον αποκλεισμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.