ΠΑΟΚ

Ραντεβού Ιβάν με Πρίγιοβιτς που πιέζει να φύγει!

Ολες οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ημέρας
Ραντεβού Ιβάν με Πρίγιοβιτς που πιέζει να φύγει!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει δεχτεί ήδη την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ και πιέζει αφόρητα τον ΠΑΟΚ να συμφωνήσει για την παραχώρησή του καθώς οι Άραβες ναι μεν καλύπτουν τη ρήτρα αλλά επειδή δεν καταβάλουν άμεσα το ποσό αλλά με δόσεις οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να αρνηθούν την πρόταση.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής θέλει να πάρει γρήγορα τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ και έχοντας το μυαλό του μόνο εκεί και λόγω των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών πήρε άδεια δύο ημερών από τις προπονήσεις.

Το ότι η Αλ Ιτιχάντ δεν πληρώνει άμεσα τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων δεν αλλάζει και πολύ τα πράγματα αφού ο Δικέφαλος δεν μπορεί να κρατήσει με το ζόρι έναν ποδοσφαιριστή, που έχει δεχθεί εκπληκτική πρόταση με 5,3εκ€ το χρόνο για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Τις τελευταίες ώρες γίνονται πολλές προσπάθειες να μεταπειστεί ο ο ποδοσφαιριστής με αποτέλεσμα να έχει οριστεί ραντεβού ανάμεσα στον 28χρονο φορ και τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, ιβάν Σαββίδη.

Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν μέσω skype και σίγουρα στο τραπέζι θα πέσουν και νούμερα αλλά η έως τώρα στάση του Πρίγιοβιτς δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα μεταπειστεί για να μείνει στους ασπρόμαυρους. Άλλωστε, οι Κυπελλούχοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση έναν παίκτη που δεν θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με την… βαλίτσα στο χέρι ο Πρίγιοβιτς – Ψάχνουν φορ στον ΠΑΟΚ!

Αποκλειστικό: Η Αλ Ιτιχάντ “έσπασε” την ρήτρα του Πρίγιοβιτς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ραντεβού Ιβάν με Πρίγιοβιτς που πιέζει να φύγει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.