ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση στο θεσμό που… του αρέσει

Επιστρέφει στη βάση του ο Δικέφαλος
ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση στο θεσμό που… του αρέσει

Με απουσίες άλλες παροδικές και άλλες… μόνιμες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ χθες για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά της διακοπές των εορτών.

Σήμερα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιστρέψει στη βάση της και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, η οποία τις προηγούμενες ημέρες ήταν αποκλεισμένη από τον χιονιά.

Στην προτελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδος, θεσμό που είναι δίχως αμφιβολία ο αγαπημένος των Θεσσαλονικέων, οι «ασπρόμαυροι» επικεντρώνονται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από το πρόγραμμα της ημέρας αναμένεται να προφυλαχθεί ο Ευγένιος Χατσερίδης, ο οποίος θα μείνει στο γυμναστήριο, με την μαγνητική να δείχνει ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού ενώ από την άλλη, στο κανονικό πρόγραμμα θα ενταχθούν οι Τσούμπα Ακπόμ και Κώστας Μπαλογιάννης, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις προηγούμενες ημέρες.

Τέλος, η απουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι δεδομένη αφού ο Σέρβος έχει εξασφαλίσει άδεια και το πιο πιθανό είναι να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ και να αποτελέσει παρελθόν για τον Δικέφαλο.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μίσιτς»

Αποκλειστικό: Στη Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση στο θεσμό που… του αρέσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.