ΠΑΟΚ

Αποκλειστικό: Στη Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς!

Περνάει ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται η μεταγραφή του
Αποκλειστικό: Στη Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ταξιδεύει μέσω Σερβίας για τη Σαουδική Αραβία. 

Ο Σέρβος επιθετικός θα έχει προσωπική γνωριμία με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ, καθώς θα βρεθεί στην Τζέντα, την πόλη, όπου εδρεύει η ομάδα και αναμένεται μάλιστα να δει και κάποια σπίτια στην περιοχή.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει αρχικά να δει τις συνθήκες που επικρατούν, να γνωρίσει τους ανθρώπους της ομάδας και όλες τις λεπτομέρειες πριν ανακοίνωσει την απόφαση του.

Άλλωστε ο παίκτης θα  έχει και τηλεφωνική επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Πάντως τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, αναφέρουν ότι την Δευτέρα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του 28χρονου φορ από την Αλ Ιτιχάντ.

Αν ολόκληρωθεί το deal» των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του τα 9 και το ένα θα πάει στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Πρίγιοβιτς θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αφού θα αμοίβεται με 5,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Αραβικά ΜΜΕ: «Οριστικά στην Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς!»

Με την… βαλίτσα στο χέρι ο Πρίγιοβιτς – Ψάχνουν φορ στον ΠΑΟΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλειστικό: Στη Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.