ΠΑΟΚ

Η τελευταία ζαριά για Πρίγιοβιτς και ο Μπεργκ

Ένα ραντεβού θα κρίνει τα πάντα για το μέλλον του Σέρβου επιθετικού
Η τελευταία ζαριά για Πρίγιοβιτς και ο Μπεργκ

Η τελευταία προσπάθεια να μεταπειστεί ο Πρίγιοβιτς θα γίνει από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Το Sportime είχε προαναγγείλει αυτό το ραντεβού, το οποίο δεν έχει γίνει ως τώρα, αφού πρώτα ο Σέρβος ήθελε να μιλήσει με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ.

Πήγε στο Τουμπάι, συμφώνησε σε όλα, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα, καθώς προέχει το ραντεβού με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Μπορεί όλα να δείχνουν ότι ο Πρίγιοβιτς θα γίνει παίκτης της Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο, παραμένει ένα παράθυρο ανοιχτό. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη και μέχρι πού είναι διατεθειμένος να φτάσει οικονομικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σέρβος επιθετικός ζητάει τα μισά από όσα του δίνουν οι Σαουδάραβες για να παραμείνει στην Τούμπα. Περίπου 12.500.000 για 4,5 χρόνια δηλαδή.

Το τελευταίο επεισόδιο αυτού του θρίλερ θα παιχτεί την Τρίτη (8/1). Αν ο Πρίγιοβιτς επιμείνει στην απόφασή του, τότε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα ανάψει το πράσινο φως για την πώλησή του και ταυτόχρονα θα δώσει το σύνθημα για να προχωρήσει η μεταγραφή του αντικαταστάτη του.

Υπάρχει έως τώρα ένα όνομα που κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό. Πρόκειται για τον εκλεκτό του «Δικέφαλου» σε περίπτωση πώλησης του Πρίγιοβιτς. Εάν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να πείσει ούτε τον Πρίγιοβιτς ούτε τον συγκεκριμένο παίκτη που προαναφέραμε, θα προχωρήσει στο εναλλακτικό σχέδιο που ονομάζεται Μάρκους Μπεργκ.

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει γίνει και η Αλ Αΐν δεν έχει αντίρρηση. Αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και γι’ αυτό είναι θετική στο να πουλήσει τον Σουηδό. Και εκείνος, πάντως, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ οι απαιτήσεις του δεν είναι απαγορευτικές. Κυμαίνονται κοντά στο 1.300.000 ευρώ.

Μπεργκ: Βουίζουν τα Εμιράτα ότι γυρίζει Ελλάδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η τελευταία ζαριά για Πρίγιοβιτς και ο Μπεργκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.