ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: Η αντίδραση του σε καλωσόρισμα από οπαδό της Αλ Ιτιχάντ (vid)

Αντιληπτός από φίλο της Αλ Ιτιχάντ έγινε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κατά την διάρκεια της παραμονής του στον Ντουμπάι, με τον Σέρβο επιθετικό να έχει την δική του αντίδραση στο… καλωσόρισμα του οπαδού της ομάδας από την Σαουδική Αραβία. Ο φίλος της Αλ Ιτιχάντ τράβηξε το στιγμιότυπο σε βίντεο, αναρτώντας το στα Social Media, ενώ στο… καλωσόρισμα του...
Πρίγιοβιτς: Η αντίδραση του σε καλωσόρισμα από οπαδό της Αλ Ιτιχάντ (vid)

Αντιληπτός από φίλο της Αλ Ιτιχάντ έγινε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κατά την διάρκεια της παραμονής του στον Ντουμπάι, με τον Σέρβο επιθετικό να έχει την δική του αντίδραση στο… καλωσόρισμα του οπαδού της ομάδας από την Σαουδική Αραβία.

Ο φίλος της Αλ Ιτιχάντ τράβηξε το στιγμιότυπο σε βίντεο, αναρτώντας το στα Social Media, ενώ στο… καλωσόρισμα του προς τον Πρίγιοβιτς, ο 28χρονος επιθετικός αρκέστηκε στο να χαμογελάσει.

Την Τρίτη, άλλωστε, αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον Σέρβο επιθετικό και τον Ιβάν Σαββίδη, μετά την δελεαστική πρόταση που δέχθηκε ο Πρίγιοβιτς από την Αλ Ιτιχάντ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την αντίδραση του Πρίγιοβιτς:

Η τελευταία ζαριά για Πρίγιοβιτς και ο Μπεργκ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρίγιοβιτς: Η αντίδραση του σε καλωσόρισμα από οπαδό της Αλ Ιτιχάντ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.