ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: «Ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για τη μεγάλη νίκη στην Τρίπολη
Βιεϊρίνια: «Ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 65’, «έλυσε» τον «γόρδιο δεσμό» για τον ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 3-0 κι έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στη Super League.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ,  στο τέλος μίλησε για το παιχνίδι στην παγωμένη Τρίπολη, για τη σιγουριά που ένιωθε πριν από την εκτέλεση του φάουλ για το 1-0, ενώ αναφέρθηκε στη φυγή του Πρίγιοβιτς, την πολύ καλή εμφάνιση του Πασχαλάκη και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βιεϊρίνια στην κάμερα της Nova

«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη, με έναν δύσκολο αντίπαλο Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν η ομάδα που θέλουμε να είμαστε. Αλλάξαμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Κλείσαμε τους χώρους, διορθώσαμε πολλά πράγματα και το αποτέλεσμα τα λέει όλα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Όπως είχα πει, ήθελα να σκοράρω. Πέτυχα το γκολ, το έψαχνα πολύ, ήθελα να το αφιερώσω στην κόρη μου που μου ζητάει να βάλω γκολ και στον πεθερό μου που έχει γενέθλια. Ηταν τέτοιο το σημείο του φάουλ και ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω».

Για τη φυγή του Πρίγιοβιτς: «Έφυγε ένας πολύ σημαντικός παίκτης, έχουμε άλλους όμως να κάνουν τη δουλειά όμως είναι ο Ακπόμ. Συνεχίζουμε. Το σημαντικό είναι η ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν».

Για τον Πασχαλάκη: «Ο Πασχαλάκης μάς κράτησε, είναι σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο τερματοφύλακα, που να μπορεί να σε κρατήσει όρθιο».

Για τη συνέχεια, είπε: «Εμείς έχουμε πει και δεν αλλάζουμε, πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Μας στεναχώρησε η ήττα από την Παναχαϊκή, όμως έχουμε κι άλλο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι πάντα.

Έχουμε τρία στην έδρα μας και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα μέχρι να φτάσουμε στην ΑΕΚ, για να διατηρήσουμε τη διαφορά μας».

Γιώργος Σαββίδης: «Πατώνετε ρε»! (pic)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-3: Αυτόν τον τίτλο δεν τον χάνει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιεϊρίνια: «Ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.