ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός το πήρε πάνω του, ξανά!

Στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ θέλει να γράψει ιστορία...
Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός το πήρε πάνω του, ξανά!

Στα δύσκολα, εκεί που τον χρειάζεται, όταν… κρίνεται ένας τίτλος. Μπορεί στα «χαρτιά» να μην ήταν τελικός και να μην κρινόταν το πρωτάθλημα στην Τρίπολη όμως εάν ο Δικέφαλος δεν περνούσε αλώβητος από τη συγκεκριμένη έδρα ίσως να μην ήταν πια το φαβορί για το τρόπαιο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν απογοήτευσε ούτε χθες τον κόσμο του ΠΑΟΚ…

Η ομάδα του Λουτσέσκου χρειαζόταν με κάθε τρόπο ένα γκολ στο «Θ.Κολοκοτρώνης» και το βρήκε από τον αρχηγό της. Στο 65ο λεπτό του αγώνα, ο Εβγέν Σάχοφ κέρδισε φάουλ σε πλεονεκτική θέση έξω από την περιοχή και από τη στιγμή, που ο Βιεϊρίνια βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε κανείς να του πάρει την μπάλα.

Δεν θα την άφηνε αν αυτή δεν κατέληγε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, φαινόταν στο βλέμμα του… Κι έτσι έγινε. Με φανταστική εκτέλεση πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ, παίρνοντας την ομάδα γι’ ακόμη μία φορά στις πλάτες του μετά τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Από παρόμοια θέση ο Πορτογάλος δεν αστόχησε και εξελίχθηκε στον πρωταγωνιστή της ομάδας του Λουτσέσκου στην τεράστια νίκη της κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το ξέσπασμά του στον πανηγυρισμό είναι ενδεικτικό της σημασίας αυτού του τέρματος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον με 14 νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το +8 από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Η προσωπικότητα του Βιεϊρίνια, το ποδοσφαιρικό του χάρισμα και το πάθος του είναι εμφανή σε κάθε αναμέτρηση. Χθες, επιβεβαίωσε γι’ ακόμη μία φορά πως μιλάει στα δύσκολα και δεν θα αρκεστεί με τίποτα λιγότερο φέτος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γιατί όχι του νταμπλ.

Ο Βιεϊρίνια έχει επιστρέψει εδώ και ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ με σκοπό να γράψει ιστορία με το δικέφαλο στο στήθος και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του και η εμφάνιση στην Τρίπολη ήταν η καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό…

Αυτός ο ΠΑΟΚ…

Ουάρντα: Σε άδεια από τον ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός το πήρε πάνω του, ξανά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.