ΠΑΡΑFOOTBALL

EΠΟ γεμάτη από… προσόντα!

Το κλίμα στην ΕΠΟ είναι καλό. Για την ακρίβεια είναι (και) κολλημένο σε άλλες εποχές. Ωραίες εποχές. Το χρήμα ρέει και τα προβλήματα μοιάζουν μακρινή ανάμνηση. Την τελευταία διετία, στις θητείες των Δρόσου και Γραμμένου, έχουν γίνει προσλήψεις περίπου 60 ατόμων! Σε διάφορα πόστα και με υψηλές αμοιβές. Οι οποίες ξεκινούν από τα 1.500 ευρώ...
EΠΟ γεμάτη από… προσόντα!

Το κλίμα στην ΕΠΟ είναι καλό. Για την ακρίβεια είναι (και) κολλημένο σε άλλες εποχές. Ωραίες εποχές. Το χρήμα ρέει και τα προβλήματα μοιάζουν μακρινή ανάμνηση.

Την τελευταία διετία, στις θητείες των Δρόσου και Γραμμένου, έχουν γίνει προσλήψεις περίπου 60 ατόμων! Σε διάφορα πόστα και με υψηλές αμοιβές. Οι οποίες ξεκινούν από τα 1.500 ευρώ (φυσικά και είναι καθαρό το ποσό…) και φτάνουν μέχρι τα διπλάσια!

Πριν από λίγο καιρό υπήρχε η περίπτωση μίας πρώην εστεμμένης σε διαγωνισμό ομορφιάς, η οποία πήρε τη θέση της στην ΕΠΟ. Με το σημαντικότερο προσόν τη σχέση της με παράγοντα μεγάλης ομάδας.

Η στήλη «Κακίες», όπως δημοσιεύεται στην Έντυπη Έκδοση του Sportime, έμαθε από ένα… πουλάκι, πως στο δυναμικό της Ομοσπονδίας προστέθηκε και μία στενή συνεργάτης ιδιοκτήτη αθηναϊκής ΠΑΕ.

Τουλάχιστον αυτή βρήκε θέση στο αντικείμενο της. Ή περίπου… Βλέπετε, η υπάλληλος ανήκει στο τμήμα μάρκετινγκ και αυτή ήταν η προηγούμενη εργασία της. Μόνο που δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο!!

Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει ο μισθός φτάνει στις 2.500 ευρώ. Τώρα γιατί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν την κράτησε στη δούλεψή του, αλλά την πήρε στην ΕΠΟ, είναι μία άλλη ιστορία.

Ο Ολυμπιακός και η «καυτή πατάτα» των… κομμένων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «EΠΟ γεμάτη από… προσόντα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.