ΠΑΡΑFOOTBALL

O Ιβάν Σαββίδης στήριξε τον Πάμπλο Γκαρσία

Ο Γιώργος Βρακάς λογίζονταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ακαδημία του ΠΑΟΚ. Τόσο που πέρσι, στην ηλικία των 16 ετών, οι Κυπελλούχοι ήθελαν να υπογράψουν συμβόλαιο ύψους 60.000 ευρώ τον χρόνο! Ακολούθησε η πρώτη εμφάνισή του με την πρώτη ομάδα, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό και η… εκτόξευση του ονόματός τους. Ο…...
O Ιβάν Σαββίδης στήριξε τον Πάμπλο Γκαρσία

Ο Γιώργος Βρακάς λογίζονταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Τόσο που πέρσι, στην ηλικία των 16 ετών, οι Κυπελλούχοι ήθελαν να υπογράψουν συμβόλαιο ύψους 60.000 ευρώ τον χρόνο!

Ακολούθησε η πρώτη εμφάνισή του με την πρώτη ομάδα, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό και η… εκτόξευση του ονόματός τους.

Ο… μήνας του μέλιτος τελείωσε κάπου εκεί. Στην ιστορία προστέθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο «Ινδιάνος» άφησε στην άκρη τον Βρακά, όχι μόνο για τους αγώνες, αλλά και για τις προπονήσεις της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ.

Οπως αναφέρει η Έντυπη Εκδοση του Sportime, Ο μπαμπάς του Γιώργου, Κωνσταντίνος Βρακάς ζήτησε ακρόαση από τον Ιβάν Σαββίδη. Το… αφεντικό του ΠΑΟΚ εξέφρασε τη στήριξή του στον Γκαρσία και κάπως έτσι ο Βρακάς, μέσω ενός Ελληνα μάνατζερ, βρήκε το… παραθυράκι για να πάει στη Νάπολι.

Με το αζημίωτο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα λάβει τα τροφεία, ύψους 250.000 ευρώ και 25% ποσοστό μεταπώλησης.

Αριστερός μπακ: Η λίστα του ΠΑΟΚ με Σταφυλίδη και Ισπανό!

Μακ: «Είχα αγωνία για τον ΠΑΟΚ»

Χωρίς Καστίγιο η Μπενφίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Ιβάν Σαββίδης στήριξε τον Πάμπλο Γκαρσία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.