ΠΑΡΑFOOTBALL

«Χρυσάφι» στα πόδια του Πέλκα

Έτοιμος να γίνει ο «βασιλιάς» της Τούμπας ο 25χρονος
«Χρυσάφι» στα πόδια του Πέλκα

Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στον ΠΑΟΚ, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια είναι ο Δημήτρης Πέλκας, που φέτος έχει κάνει το μεγάλο ξεπέταγμα, κάνοντας την μεγάλη διαφορά.

Ο 25χρονος μέσος έχει αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία με την φανέλα του ΠΑΟΚ, προσφέροντας σημαντικά και αυτό έχει κάνει την διοίκηση να θέλει να τον κρατήσει για πάντα στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένη η στήλη «Παρασκήνια», έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη, όχι μόνο να του κάνει πρόταση αναπροσαρμογής, αλλά να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα.

Ο Πέλκας αυτή την στιγμή, έχει συμβόλαιο που αγγίζει τα 400.000 ευρώ και έχει ισχύει μέχρι το 2021. Αυτό που φαίνεται ότι θα προταθεί στον παίκτη, θα είναι αύξηση της τάξεως του 60%, με τις απολαβές του να φτάνουν κοντά στο 1 εκατομμύριο (καθαρά) και θα προστεθεί ακόμα ένας χρόνος στη διάρκεια του (2022).

Εκτός αυτού η ρήτρα αποδέσμευσης του θα εκτοξευτεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ και έτσι θα κάνει οποιαδήποτε ομάδα που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον, να «ματώσει» για να τον αποκτήσει.

Ο Νίκος Νταμπίζας εδραιώνεται

H απόφαση ανήκει στον Μπίσεσβαρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χρυσάφι» στα πόδια του Πέλκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.