ΠΑΡΑFOOTBALL

Τελικά δεκάρι ή εξτρέμ ο Μαστούρ;

Η... ανακολουθία των πράξεων του Χάβου με τα λεγόμενά του
Τελικά δεκάρι ή εξτρέμ ο Μαστούρ;

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η επάνοδος του Χασίμ Μαστούρ. Πέντε ολόκληρα λεπτά έπαιξε (συν τις καθυστερήσεις) στο ματς με τον ΠΑΟΚ για να φανεί ξανά πόσο… υπολογίζεται.

Ήταν το πρώτο ματς στο οποίο αγωνίστηκε από τη στιγμή που ο Μάκης Χάβος βγήκε και είπε ότι τον υπολογίζει. Λίγες μέρες μετά, μάλιστα, σε… μίτινγκ κορυφής είχε εκμυστηρευτεί πως θεωρεί ότι ο Μαστούρ πρέπει να παίζει ως δεκάρι.

Τότε που είπε ότι κάτι τέτοιο θα συμβαίνει στο εξής και με τον Θανάση Καραγκούνη. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τους λόγους, τους έχουμε αναφέρει άλλωστε.

Στο θέμα μας όμως. Μετά από τις… αποκαλύψεις του Χάβου ο Μαστούρ για πρώτη φορά αγωνίστηκε στην πρόσφατη ήττα από τον ΠΑΟΚ. Σε ποια θέση; Αυτή του εξτρέμ. Τώρα πώς γίνεται ο κόουτς να λέει ότι θα τον υπολογίζει στο εξής ως δεκάρι και να τον ξαναβάζει εξτρέμ μόνο εκείνος ξέρει…

Ο Χάβος… θέλει, ο Μαστούρ;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικά δεκάρι ή εξτρέμ ο Μαστούρ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.