ΠΑΡΑFOOTBALL

Τι να σκέφτεται τώρα ο Κόρμπος;

Δεν πρέπει να ενθουσιάστηκε με το ναυάγιο του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Μάκη Χάβο
Τι να σκέφτεται τώρα ο Κόρμπος;

Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει, αλλά τον λόγο του τον έδωσε. Και όπως τονίζει ο ίδιος, αυτό αρκεί. Επομένως, ο Παναγιώτης Κόρμπος θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον Πανιώνιο.

Ότι είχε πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης και μάλιστα καλύτερη οικονομικά το αποκάλυψε το Sportime.gr. Ο ίδιος προτίμησε την Πλατεία και τη σιγουριά των Νεοσμυρνιωτών.

Πώς να ένιωσε, όμως, όταν χάλασε του Μάκη Χάβου στον Απόλλωνα; Όπως αναφέρει και η στήλη «Κακίες» της έντυπης έκδοσης του Sportime, ο 32χρονος χαφ δεν είχε και τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Χάβο.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που πίστευε ότι εκείνος θα πάρει προπονητής στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», δεν ήθελε ούτε να το σκέφτεται ότι θα συνεργαστούν ξανά. Ήταν, άλλωστε, η αιτία που είχε φύγει τον Ιανουάριο του 2015 από τον Παναιτωλικό. Τώρα, όμως, που χάλασε το deal, μήπως μετάνιωσε που απέρριψε την πρόταση του Απόλλωνα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι να σκέφτεται τώρα ο Κόρμπος;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.