ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Παίκτης της Premier League κατηγορείται για βιασμό!

Γαλλίδα μοντέλο έκανε την καταγγελία, με το όνομα του παίκτη να παραμένει μυστικό
Παίκτης της Premier League κατηγορείται για βιασμό!

Σε σοβαρούς μπελάδες είναι ποδοσφαιριστής ομάδας της Premier League καθώς σύμφωνα με την Daily Star είναι κατηγορούμενος για βιασμό! Μία Γαλλίδα, μοντέλο στο επάγγελμα, έκανε καταγγελία για σεξουαλική επίθεση από δύο ποδοσφαιριστές, με τον έναν να φέρεται πως την παρέσυρε και την βίασε, εκμεταλλευόμενος τη μέθη της.

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο παίκτης που τελικά την βίασε, ήταν και μέλος εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η εν λόγω γυναίκα ναρκώθηκε από ποτό στο οποίο έριξαν μια ναρκωτική ουσία. Σύμφωνα με την καταγγελία της, αφού μέθυσε από την σαμπάνια που ήπιε, φίλησε έναν από τους δύο, ο οποίος όμως προσπάθησε να προχωρήσει παραπάνω, μετά από αρκετό χορό που έριξαν.

Η ίδια άρχισε να νοιώθει αδιαθεσία και πήγε στο διαμέρισμά της. Όταν ξύπνησε, διαπίστωσε ότι ήταν ο ποδοσφαιριστής μαζί της και της είχε βγάλει τα ρούχα και έκανε σεξ μαζί της!

Αφού συνήλθε, καυγάδισε μαζί του και έφυγε να βρει μια φίλη της και από εκεί πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός.

Ο θεριακλής Σάρι πανηγυρίζει με τα τσιγάρα στο χέρι (pics)

Καθυστερεί σημαντικά το γήπεδο της Τότεναμ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παίκτης της Premier League κατηγορείται για βιασμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.