ΑΓΓΛΙΑ

Καθυστερεί σημαντικά το γήπεδο της Τότεναμ

Δύσκολα θα προλάβει να παραδοθεί για χρήση πριν το τέλος του χρόνου
Καθυστερεί σημαντικά το γήπεδο της Τότεναμ

Τα προβλήματα στις εργασίες του νέου γηπέδου της Τότεναμ φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρά, καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία πως θα καθυστερήσει σημαντικά η παράδοσή του.

Το γήπεδο ήταν αρχικά να δοθεί το αργότερο μέσα στις αρχές του Νοέμβρη. Όμως οι νέες εκτιμήσεις λένε πως η πιθανότερη ημερομηνία για να μπουν μέσα τα «Σπιρούνια» είναι ο Φεβρουάριος! Αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν και αφορούν το θέμα της ασφάλειας.

Το κακό είναι πως από την στιγμή που το γήπεδο είναι εκτός χρονοδιαγράμματος, θα πρέπει να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται στο «Γουέμπλεϊ», το οποίο ωστόσο στο διάστημα αυτό, θα δοθεί για έναν αγώνα Αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL).

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Τότεναμ, θα υποχρεωθεί να ψάξει για άλλη έδρα εκείνη την ημέρα, καθώς το ματς των Αμερικανών έχει οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου, ημέρα που παίζουν εντός έδρας με την Μάντσεστερ Σίτι!

Κέιν στον Ποκετίνο: «Στο τέλος σκόραρα, γεροχωριάτη!»

Το Λονδίνο είναι μπλε!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθυστερεί σημαντικά το γήπεδο της Τότεναμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.