ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Οι Κινγκς… τρολάρουν την ομάδα τους (vids)

Η συντριβή από τους Τζαζ έφερε αυτοτρολάρισμα στο Twitter από την ομάδα του Σακραμέντο
Οι Κινγκς… τρολάρουν την ομάδα τους (vids)

Ο αγώνας των Σακραμέντο Κινγκς με την Γιούτα Τζαζ για την preseason στο NBA, έφερε άλλη μια απογοητευτική εικόνα για την ομάδα των Κινγκς. Στο ημίχρονο μάλιστα έχαναν με 71-35 και στον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, άρχισαν να… αυτό-τρολάρονται!

Επειδή δεν άντεχαν να βλέπουν το «βαρύ» σκορ, αποφάσισαν να ποστάρουν το σκορ από το ματς του NFL που διεξάγονταν εκείνη την ώρα, μεταξύ των Φιλαδέλφεια Ιγκλς και τον Νιου Γιορκ Τζάιαντς.

«Μετά το τέλος της πρώτης περιόδου, οι Ιγκλς προηγούνται των Τζάιαντς με 31-13», έγραψαν, με την ομάδα των Τζαζ να απαντά: «Και;».

«Συγνώμη, 34-13 μόλις σκόραραν οι Ιγκλς ένα field goal» έγραψαν ξανά οι Κινγκς… αρνούμενοι να γράψουν το σκορ της ομάδας τους στο φιλικό.

Τελικά η ομάδα του Σακραμέντο επέστρεψε με φωτογραφία από το παιχνίδι, όπου έχει… κρύψει το σκορ του αγώνα που βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη.

https://twitter.com/SacramentoKings/status/1050577611221389312

https://twitter.com/SacramentoKings/status/1050587805758287873

https://twitter.com/SacramentoKings/status/1050604225351188480

Φουριόζος ο Άντονι Ντέιβις (vids)

Οι Τίμπεργουλφς ακύρωσαν την προπόνησή τους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Κινγκς… τρολάρουν την ομάδα τους (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.