ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Τσουκαλάς ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια Αντετοκούνμπο (vid)

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού μέσω της εκπομπής της Θύρας 7, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό
Ο Τσουκαλάς ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς τοποθετήθηκε ξανά για το θέμα της φράσης περί «πιθήκων» που είπε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, στο παιχνίδι των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής της Θύρας 7, βγήκε μετά από μερικές ημέρες ξανά στην εκπομπή (η οποία μεταδόθηκε μόνο ιντερνετικά) και ζήτησε συγνώμη, αποκλειστικά και μόνο στην οικογένεια του Αντετοκούνμπο.

Τόνισε πως η λέξη «πίθηκος» δεν χρησιμοποιήθηκε για το χρώμα του, αλλά για την συμπεριφορά του στον αγώνα, λέγοντας πως και άλλοι παίκτες είχαν ανάλογη συμπεριφορά. Γι’ αυτό και ζήτησε (δις) συγνώμη από την οικογένεια και τον ίδιο τον παίκτη, εφ’ όσον τους πρόσβαλε η συγκεκριμένη έκφραση.

Ο Τσουκαλάς στη συνέχεια, άρχισε την επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα (που είχε βάλει την φανέλα του Αντετοκούνμπο, στέλνοντας μήνυμα κατά του ρατσισμού), ρωτώντας αν θα ζητήσει ποτέ ο ίδιος συγνώμη για τα θύματα από τις πλημμύρες στην Μάνδρα και την φωτιά στο Μάτι.

Αντετοκούνμπο: Συγκλονίζει ο Γιάννης με το γράμμα στον Θανάση (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσουκαλάς ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια Αντετοκούνμπο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.