ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

AEK: Ψάχνουν, αλλά (ακόμα) δε βρίσκουν

Η AEK επιχειρεί να διορθώσει το καλοκαιρινό λάθος. Θέλει να αποκτήσει έναν… καθαρόαιμο «άσο». Μία θέση, η οποία την έχει πληγώσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Και μία θέση που είχε εγγύηση μόνο πέρσι, με την παρουσία του Μάικλ Γκριν. Όχι πως ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν είναι ικανός να κουμαντάρει ένα… καράβι όπως είναι η ΑΕΚ....
AEK: Ψάχνουν, αλλά (ακόμα) δε βρίσκουν

Η AEK επιχειρεί να διορθώσει το καλοκαιρινό λάθος. Θέλει να αποκτήσει έναν… καθαρόαιμο «άσο». Μία θέση, η οποία την έχει πληγώσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Και μία θέση που είχε εγγύηση μόνο πέρσι, με την παρουσία του Μάικλ Γκριν.

Όχι πως ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν είναι ικανός να κουμαντάρει ένα… καράβι όπως είναι η ΑΕΚ.

Μπορεί. Και με το παραπάνω. Μόνο που είναι ένας. Και όλοι όσοι βοηθούν στο… κατέβασμα της μπάλας, το πράττουν από ανάγκη.

Η «Βασίλισσα» κοιτάζει εδώ και καιρό την αγορά για έναν πλέι μέικερ. Η περίοδος δεν είναι τόσο εύκολη. Οι λύσεις είναι λίγες. Κι αυτές που εντοπίζονται δεν είναι εύκολες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει πως – όταν βρεθεί ο πλέι μέικερ – δεν θα είναι προσθήκη, αλλά αντικατάσταση.

Και ο αθλητής που θα αποχαιρετήσει είναι ήδη αποφασισμένος.

ΑΕΚ: Στη 12άδα του Καναδά ο Εξέβιερ Ρατάν – Μέις

Λαύριο – Κολοσσός: Παίζουν ξανά τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AEK: Ψάχνουν, αλλά (ακόμα) δε βρίσκουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.