GOSSIP

GNTM Τελικός : Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν!

Νικήτρια του GNTM αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν! Δεν ήταν σε καμία περίπτωση το φαβορί για να… σηκώσει την κούπα. Τόσο στην αρχή του σόου, όσο και στον τελικό του GNTM. Κι όμως, το κατάφερε! Η Ειρήνη Καζαριάν κέρδισε τον διαγωνισμό του Greece’s Next Top Model. Τον πρώτο που έγινε στην Ελλάδα και καλύφθηκε από τον...
GNTM Τελικός : Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν!

Νικήτρια του GNTM αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν! Δεν ήταν σε καμία περίπτωση το φαβορί για να… σηκώσει την κούπα. Τόσο στην αρχή του σόου, όσο και στον τελικό του GNTM. Κι όμως, το κατάφερε!

Η Ειρήνη Καζαριάν κέρδισε τον διαγωνισμό του Greece’s Next Top Model. Τον πρώτο που έγινε στην Ελλάδα και καλύφθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR .

Κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας έπεσε το site του σταθμού.

Ακόμα και στον τελικό η Μαριάννα Παινέση και η Εβελίνα Σκίτσκο ήταν αυτές που περίμενε το κοινό πως θα κερδίσουν το τελικό έπαθλο. Εκκινώντας από την… τρίτη θέση και ούσα μακριά από την pole position κατάφερε να διαψεύσει τους πάντες και να κερδίσει την κριτική επιτροπή και το κοινό που παρακολούθησε το σόου.

Από την αρχή του διαγωνισμού η Ειρήνη Καζαριάν ήταν από αυτές που περίμενε ο κόσμος να αποχωρήσουν νωρίς. Βρέθηκε αρκετές φορές και στην τελική δυάδα αποχώρησης. Άλλαξε ρότα κι από τη μέση και μετά του GNTM άρχισε να δείχνει ένα άκρως διαφορετικό πρόσωπο.

Στον τελικό πήρε… κεφάλι στο σκορ από νωρίς, ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των κριτών από το ξεκίνημα. Και στην πορεία δεν άφησε καμία από τις Εβελίνα και Μαριάννα να την προσπεράσουν κερδίζοντας το τρόπαιο. Δηλαδή 50.000 ευρώ συμβόλαιο με ελληνική εταιρεία καλλυντικών και συνεργασία με πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο.

GNTM 2: Το Star πάει για το Greece’s Next Top Model 2

Ειρήνη Καζαριάν: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM

GNTM : Το Sportime… ψηφίζει Βίκυ Καγιά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «GNTM Τελικός : Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.